postare-feed-x4-768x960

REGULAMENTUL CONCURSULUI
”Tombola Bossman’s Burgr Factory”

Art. 1 ORGANIZATORUL CONCURSULUI 

(1) Organizatorul concursului ”Romania chiar e frumoasa”, denumit in continuare ”Concursul” este societatea Sc Regal Fresh Food srl., o societate cu raspundere limitata, avand sediul social in Bucuresti, Bd Dacia nr 20, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/5554/2020, avand cod de inregistrare fiscala RO 37571456, reprezentata in mod legal de Ciobanu Alin , in calitate de administrator .

 

Art. 2 DURATA CONCURSULUI SI MODALITATEA DE DESFASURARE

(1) Campania se desfășoară în perioada 20 Ianuarie -20 Februarie 2023.

(2) Tragerea la sorti a castigatorului va avea loc in data de 20 februarie 2023, conform procedurii prevazute la art. 4 din regulament.

Art. 3 MECANISMUL CONCURSULUI SI DREPTUL LA PARTICIPARE 

Câștigătorii se vor desemna în urma tragerii la sorți .

Participarea la tombola este gratuită ,pentru clientii care au o comanda de cel putin 150 de lei in restaurantele Burgr factory.Comanda poate fi cu servire in restaurant sau la pachet cu ridicare personala.Concursul nu se aplica pentru comenzile facute cu livrare acasa.

Clientii primesc un Cartonaș iar dupa ce completeaza numele ,prenumele si numarul de telefon reprezintă înscrierea în concurs .

In cazul in care comanda este mai mare se vor da mai multe cartonase pentru mai multe sanse la castig.

Se va calcula multiplu de 150 RON(exemplu la o comanda de 460 Ron se vor da catre client 3 cartonase).

Prin completarea numărului de telefon , participantul este de acord cu condițiile concursului .

Art. 4 PREMIILE CONCURSULUI. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

  1. Premiul 1 -Inscrieri fizice în restaurant în baza unui Cartonaș care se introduce în urna  .Sejur Dubai la BossMan care include :  4 zile ,3 nopți ,2 persoane , bilet avion  2 persoane, cazare în camera dubla minim 3 stele, plus diurna echivalentul a 1500 lei în AED . Opțional se poate solicita contravaloarea sejurului în bani , contravaloarea fiind 4000 Ron.
  2. Premiul 2 – Burgeri gratis timp de o luna – se acorda doar câștigătorului unei singure persoane . Poate fi transmisibil în prima zi în cazul în care vrea sa îl facă cadou unei alte persoane , după care nu mai poate fi transmisibil. Burgerul poate fi consumat în restaurant sau ridicat personal din restaurant la pachet . Câștigătorul îsi poate alege un burger între sumele 45-55 Ron.
  3. Premiul 3 – Burgr cake 10 kg. Câștigătorul iei alege ziua în care vrea sa ridice premiul și îl poate consuma în restaurant sau îl poate ridica din restaurant la pachet .

 

Câștigătorii se vor desemna în urma tragerii la sorți , direct din urna in care au plasat cartonasele.

Participarea la tombola este gratuită , clienții primind un Cartonaș care reprezintă înscrierea în concurs în urma completării numărului de telefon.

Prin completarea numărului de telefon , participantul este de acord cu condițiile concursului .

Valoarea totala a premiului este de 2000 euro (TVA inclus).  

Orice obligatie de natura fiscala in legatura cu premiul castigat este in sarcina exclusiva a castigatorului, cu exceptia impozitului care trebuie calculat, suportat, declarant si virat la bugetul de stat de catre Organizator, in legatura cu prezentul concurs, conform prevederilor legale in vigoare. In cadrul concursului este posibila acordarea contravalorii in bani a premiului oferit sau a altor beneficii in locul premiului.

(2) Pentru fiecare premiu va fi extrasa si o rezerva in cazul in care cartonasul castigator nu este valabil.

Vor fi trase cartonasele din urna aflata in restaurantul de pe BD dacia nr 20 Bucuresti.

(3) Participantii care au fost desemnati castigatori ai premiilor in urma extragerii vor fi anuntati printr-un telefon la numerele scrise pe cartonasul concursului.

(4) Desemnarea unui Participant drept castigator in cadrul Concursului nu creeaza nicio obligatie a acestuia in sensul de acceptare a premiului; in cazul refuzului unui potential castigator de a beneficia de premiu (prin refuzul unui castigator insemnand ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia premiului, refuza premiul expres si neechivoc sau manifesta o atitudine similara), acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului,

Art. 5 PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

(1) Pentru inscrierea Participantilor, vom prelucra numele si prenumele, astfel cum figureaza in profilul de Facebook/Instagram al Participantului, pe baza interesului nostru legitim de a va inregistra participarea si de a efectua extragerea. Ulterior extragerii, pentru Participantul declarat castigator, vom prelucra urmatoarele date cu caracter personal: nume si prenume, o fotografie dupa cartea de identitatesi adresa de e-mail, pe baza interesului nostru legitim de a valida castigatorul si de a trimite premiul, precum si in baza obligatiilor noastre legale si fiscale.

(2) Organizatorii vor pastra datele cu caracter personal in conditii de siguranta, pentru o perioada de maximum 3 ani.

(3) Aveti urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal: (i) dreptul de acces la datele cu caracter personal; (ii) dreptul de a obtine rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal; (iii) dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii; (iv) dreptul la portabilitatea datelor; (v) dreptul de va opune prelucrarii (atunci cand prelucrarea se intemeiaza pe un interes legitim al operatorului). De asemenea, aveti dreptul de a va retrage consimtamantul acordat, ceea ce are ca efect incetarea oricarei prelucrari a datelor dvs., fara insa a afecta legalitatea prelucrarilor desfasurate anterior.

(4) Daca aveti orice intrebari cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale sau daca doriti sa ne adresati orice solicitare, precum si sa va exercitati oricare din drepturile dvs. cu privire la prelucrarea datelor personale, va rugam sa ne contactati la sediul Regal Fresh Food srl (mentionat mai sus), telefonic, la numarul 0740005030 sau sa transmiteti o solicitare catre,urmatoarea adresa de e-mail management@burgrfactory.ro . Fiecare solicitare va fi analizata in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai tarziu de o luna. In cazul in care considerati ca nu am solutionat toate cererile dumneavoastra sau sunteti nemultumit(a) de raspunsurile noastre, puteti formula o plangere catre ANSPDCP.

Art. 6 LITIGII

(1) Prin participarea la Concurs, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului regulament. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Bucuresti.

 

Art. 7 CONTESTATII 

(1) Cererea scrisa a Participantilor la Concurs in vederea sesizarii Burgr Factoru cu privire la nerespectarea prezentului regulament trebuie transmisa prin curier/posta, cu confirmare de primire, la sediul Burgr Factory, sau pe e-mail, la adresa management@burgrfactory.ro , in termen de maxim 2 zile lucratoare de la data publicarii denumirii castigatorilor pe contul de Instagram BossmansBurgrFactory . Orice sesizare in acest sens, depusa dupa trecerea termenului de mai sus, nu va mai fi luata in considerare.

 

Art. 8 ALTE REGLEMENTARI 

(1) Prezentul regulament este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, la sediul BurgrFactory mentionat la art.1, si se regaseste si pe website-ul BurgrFactory, la adresa www.burgrfactory.ro , incepand cu data de 20.01.2023

(2) Participantii pot solicita informatii cu privire la Concurs la adresa de email: management@burgrfactory.ro .

(3)  Organizatorul este îndreptățit să ia toate măsurile necesare în caz de tentative de fraudă, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta corectitudinea desfășurării Campaniei, imaginea sau reputația Organizatorului sau a colaboratorilor/partenerilor săi ori desfășurarea Campaniei, inclusiv să decidă descalificarea participanților și/sau închiderea contului de joc.

(4) Deciziile Organizatorului privind desfășurarea Campaniei sunt finale și aplicabile tuturor Participanților.